Tekstvak: Recente projecten

Hieronder volgt een kort overzicht van de recente projecten van PMS Consulting.

Zie ook: Minder recente projecten

Jarenlange relatie in de rol van parttime IT Manager. Activiteiten onder meer op het vlak van projectbegeleiding bij de implementatie van een Transport Management Systeem en een ritplanning systeem.

Project van de sierteeltsector voor het opstellen van een standaard voor de uitwisseling van transportinformatie tussen kwekers, collectief vervoerders, veilingen en exporteurs.
Inbreng van transport- en EDI-kennis.

Aanbieder van ASP oplossing voor berichtuitwisseling, Shipment Tracking en Carrier Management. Als projectmanager Large Accounts verantwoordelijk voor het managen van de commerciŽle relaties en de implementaties.

De Rijke Container Trucking (voorheen Verachtert)

Infodis BV

Spits

Projectadviseur voor de ontwikkeling van een web based hulpmiddel voor het benchmarken van transportbedrijven.

TLN Bedrijfswijzer

Projectmanagement voor een selectietraject voor een Corporate Transport Management Systeem.

De Rijke Groep

Projectmanager voor het ontwikkelen van de DigiScan, een software product voor het begeleiden van adviestrajecten voor vermindering van gereden kilometers en verhoging van het rendement.

Projectbureau Transactie Modal Shift van Min V&W

Opstellen Plan van Aanpak voor een volledige projectrealisatie van de DigiScan 2.0.

Projectteam Transportbesparing van Min V&W

Projectmanagement in opdracht van en in samenwerking met Duurzame Logistiek voor de realisatie van de internet applicatie Digiscan Logistiek. Aansturen van Deloitte voor de bouw en Buck Consultants voor het verzamelen van de content.

Programma Duurzame Logistiek

Procesmanagement voor het Anti Ongeval Systemen voor vrachtwagens† (AOS) Project uitgevoerd door Connekt in opdracht van het Ministerie van V&W. In het AOS project zijn 2400 vrachtwagens uitgerust met een anti ongeval systeem om het effect van AOS systemen te meten.

Buck Consultants International